Helpdesk

Trainingen OVM

DataCare biedt centrale trainingen aan. Deze trainingen bestaan uit een functioneel gedeelte waarbij je inzicht krijgt in het gebruik van OVM. Deze kan gevolgd worden wanneer je OVM pas hebt aangeschaft of voor nieuwe medewerkers binnen jouw organisatie. Uiteraard kun je de training ook volgen wanneer je niet helemaal meer thuis bent in het gebruik van OVM en graag een opfriscursus wenst. Daarnaast is er een training speciaal voor de beheerders en toekomstige beheerders van OVM.

Locatie: DataCare, Bachlaan 11, 7002 MZ te Doetinchem
Tijden: 09:30 – 13:00 uur of van 12:30 – 16:00 uur
Kosten: € 195,- per persoon, incl. koffie/thee en lunch
Duur van de training: 3 uur

De inhoudelijke trainingen van OVM worden gegeven door onze samenwerkingspartners. Indien je meer informatie wenst over een inhoudelijke training, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je in contact brengen met één van onze partners.

Buiten de centraal georganiseerde trainingen is het tevens mogelijk om een training op locatie te organiseren. Een training gericht óp en vóór jouw organisatie. Heb je interesse en wens je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar verkoop@datacare.nl of bel ons via 0314 – 39 55 59.