Helpdesk

Trainingen LOGOS

LOGOS biedt jou optioneel een volledig implementatietraject. Voor een groot deel kun je daarnaast ook zelf aan de slag: naast de handleiding en de kennisbank, staan op www.datacare.nl verschillende instructiefilmpjes die je kunt gebruiken bij de implementatie van LOGOS. De grootste verandering die je implementeert wanneer je met LOGOS gaat werken blijkt bij veel scholen ‘de omslag in denken’ te zijn. Het inruilen van een vertrouwde manier van werken voor een nieuwe ziens- en werkwijze kost nu eenmaal tijd. Het leren werken met het programma kost relatief veel minder tijd, omdat LOGOS, zo laten gebruikers ons regelmatig weten, erg intuïtief werkt.

Wanneer je begeleiding wilt bij de implementatie van LOGOS en het werken met leerlijnen op jouw school, dan ondersteunen wij je daar graag bij. We hebben daar onze zeer ervaren implementatiedeskundigen voor. Daarnaast hebben wij diverse gecertificeerde partners achter de hand die je hierbij kunnen helpen.

Standaard bestaat een implementatietraject uit 3 dagen:

Dag 1: introductie, verkenning en keuzes voor de inrichting
Dag 2: inrichting LOGOS en Rollen & rechten op maat van de school, training CvB
Dag 3: teamtraining LOGOS: kick-off

Belasting voor de betrokkenen van het implementatietraject zijn de contactmomenten en de daarbij horende voorbereidingen.
De kosten zijn per dag € 835,-

NB: het implementatietraject kan natuurlijk altijd verder afgestemd worden op jouw wensen en behoeften.

Wil je meer weten over LOGOS en de mogelijkheden van een implementatie, de training en/of de kosten? Stuur dan een e-mail naar verkoop@datacare.nl of bel ons via 0314 – 39 55 59.