Helpdesk

Samenwerkingspartners

HUB Noord-Brabant

Hub Noord-Brabant heeft 5 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en een Dienstencentrum. Zij bieden onderwijs op maat voor kinderen en jongeren met complexe leer- en opvoedingsvragen. Er is een nauwe samenwerking tussen HUB Noord-Brabant en DataCare in de doorontwikkeling van LOGOS.

Website: www.hubnoordbrabant.nl

 

Edux Onderwijspartners

Edux Onderwijspartners en DataCare werken op het gebied van OVM nauw samen als het gaat om het verzorgen van trainingen. Edux Onderwijspartners verzorgt in Zuid Nederland (Zeeland, Noord Brabant en Limburg) de trainingen voor OVM. De trainingen worden verzorgd door specialisten die niet alleen trainen, maar ook adviseren en coachen. Kortom: met Edux Onderwijspartners kunt u erop vertrouwen dat een OVM-implementatie met succes zal worden afgerond.

Website: www.edux.nl

 

IJsselgroep Educatieve Dienstverlening

IJsselgroep Educatieve Dienstverlening en DataCare werken op het gebied van OVM nauw samen als het gaat om het verzorgen van trainingen. Omdat er niets mooiers is dan het leveren van een bijdrage aan de (leer)ontwikkeling van kinderen, jongeren en onderwijsprofessionals wil de IJsselgroep het leren en de (talent)ontwikkeling stimuleren. Bij elk ‘kind’ en in elke school.

Website: www.ijsselgroep.nl

 

Stichting Brevoordt

Per 1 oktober 2014 heeft een achttal schoolbesturen in de Oost Achterhoek een centrale dienst ingericht met als doelstelling het opzetten van een bovenschoolse, gezamenlijke Onderwijs Expertise Groep. Deze groep bestaat uit verschillende disciplines. Een aantal begeleiders (waaronder de ambulant begeleiders van het speciaal onderwijs) en orthopedagogen zwerven vanuit een centrale locatie uit over de aangesloten scholen en ondersteunen op leerling-, groeps- en schoolniveau. Stichting Brevoordt werkt nauw samen met DataCare als het gaat om het verzorgen van trainingen op het gebied van OVM.

Website: www.swvbrevoordt.nl

 

HU – Ontwikkelingsvolgmodel

De HU heeft, vanuit het Seminarium voor Orthopedagogiek, aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van het OVM. Samen met DataCare ondersteunt de HU de markt op het gebied van OVM. Meer hierover is te lezen op hun website.

Website: www.hu.nl