Helpdesk

Maatwerk

DataCare is een betrouwbaar en betaalbaar softwarebureau voor de ontwikkeling van webapplicaties en maatwerksoftware. Aan de hand van jouw briefing bekijken wij wat er nodig is om tot een goed resultaat te komen en gaan we voor jou aan de slag. Van webapplicaties tot Windows Apps. Van maatwerkformulieren binnen LOGOS en Omnia tot volledig nieuwe producten, koppelingen en webservices.

Nieuwe toepassingen

DataCare heeft met Omnia een platform tot haar beschikking waarop wij snel en goedkoop nieuwe modules / onderdelen kunnen ontwikkelen. We beginnen al met een voorsprong, want we hebben een leerlingenplatform dat koppelt aan alle bestaande administratiepakketten in Nederland. Wil  je jouw aanmeldproces, je stageformulieren, je medische gegevens én je leerlingvolgsysteem op één plek? Graag maken we een ontwerp om te automatiseren wat voor jou belangrijk is.

Websites

Je visie op kinderen en onderwijs komen niet meer overeen met je website? Door onze jarenlange IT ervaring in het onderwijs begrijpen wij je en spreken wij jouw taal.

Maatwerkformulieren

Het is mogelijk om binnen onze generieke oplossingen maatwerk te laten realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent.