Helpdesk

OVM Gebruikersdag 2017

Op woensdag 13 september vond de OVM gebruikersdag plaats bij DataCare op locatie. Een enthousiaste groep OVM gebruikers trotseerde het stormachtige weer en samen hebben we een zinvolle middag beleefd.

Tijdens deze middag hebben wij in kleine en grote setting met elkaar van gedachten gewisseld over de toekomst van het OVM. Wij nemen uit deze middag een hoop nuttige opmerkingen mee in de ontwikkeling van de nieuwe webbased versie van het OVM.

Om jullie als gebruikers te betrekken bij de verdere ontwikkeling en om met elkaar van gedachten te blijven wisselen starten wij binnenkort met een OVM forumgroep.

Ga naar het aanmeldformulier en meld je aan. We houden je dan per mail op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook voor wie helaas niet aanwezig kon zijn op onze gebruikersdag is dit een mooie manier om de opbrengsten van deze dag terug te lezen en op de hoogte te blijven.

Via deze weg willen wij iedereen die aanwezig was nogmaals hartelijk bedanken voor de komst naar Doetinchem.