Helpdesk

Trainingen OVM

DataCare biedt centrale trainingen aan. Deze trainingen bestaan uit een functioneel gedeelte waarbij je inzicht krijgt in het gebruik van OVM. Deze kan gevolgd worden wanneer je OVM pas hebt aangeschaft of voor nieuwe medewerkers binnen jouw organisatie. Uiteraard kun je de training ook volgen wanneer je niet meer helemaal thuis bent in de knoppen van OVM en graag een opfriscursus wenst. Daarnaast is er een training speciaal voor de beheerders en toekomstige beheerders van OVM.

De trainingen worden gehouden bij: DataCare, Bachlaan 11, 7002 MZ te Doetinchem
Tijden: 09:30 – 13:00 uur of van 12:30 – 16:00 uur
Kosten: € 195,- per persoon, incl. koffie/thee en lunch

Belasting voor de cursisten is de duur van de cursus: 3 uur.
Er geldt een minimale aantal deelname van 5 cursisten.

De inhoudelijke trainingen van OVM worden gegeven door onze samenwerkingspartners. Indien je meer informatie wenst over een inhoudelijke training, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je in contact brengen met één van onze partners.

Buiten de centraal georganiseerde trainingen is het tevens mogelijk om een training op locatie te organiseren. Een training gericht óp en vóór jouw organisatie. Heb je interesse en wens je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar ovmsupport@datacare.nl of bel ons via 0314 – 39 55 59.